Csirkemájkrém házilag "Gasztroangyal"

2017-08-26

sponsored links

Egyszerû az elkészítése és nagyon finom!
                                                                               
                                                                               

Hozzávalók: 25 dkg csirkemáj, 25 dkg zsír/lehet sertés, liba, kacsa/, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, fûszerek ízlés szerinti mennyiségben: só, bors, majoránna.
Elkészítése: Megtisztítottam a májat feldaraboltam, hagymákat  pucolás után felkockáztam. Felforrósítottam a zsírt beletettem elõször a hagymákat kicsit dinszteltem majd rátettem a májat és  ízlés szerinti mennyiségben a fûszereket kevés csípõs paprikát is szórtam bele.Addig sütöttem még a máj elkészült ez nem sok idõ mivel a máj hamar megpuhul. Hagytam hûlni majd összeturmixoltam és tálkába öntöttem.Már ekkor is kóstoltam de vártam vele a teljes kihûlésig  nagyon finom!
Jó étvágyat!

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2017/08/...

sponsored links

Keres?s