Csirkemájkrém házilag "Gasztroangyal"
sponsored links
Egyszerû az elkészítése és nagyon finom!
Hozzávalók: 25 dkg csirkemáj, 25 dkg zsír/lehet sertés, liba, kacsa/, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, fûszerek ízlés szerinti mennyiségben: só, bors, majoránna.
Elkészítése: Megtisztítottam a májat feldaraboltam, hagymákat pucolás után felkockáztam. Felforrósítottam a zsírt beletettem elõször a hagymákat kicsit dinszteltem majd rátettem a májat és ízlés szerinti mennyiségben a fûszereket kevés csípõs paprikát is szórtam bele.Addig sütöttem még a máj elkészült ez nem sok idõ mivel a máj hamar megpuhul. Hagytam hûlni majd összeturmixoltam és tálkába öntöttem.Már ekkor is kóstoltam de vártam vele a teljes kihûlésig nagyon finom!
Hozzávalók: 25 dkg csirkemáj, 25 dkg zsír/lehet sertés, liba, kacsa/, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, fûszerek ízlés szerinti mennyiségben: só, bors, majoránna.
Elkészítése: Megtisztítottam a májat feldaraboltam, hagymákat pucolás után felkockáztam. Felforrósítottam a zsírt beletettem elõször a hagymákat kicsit dinszteltem majd rátettem a májat és ízlés szerinti mennyiségben a fûszereket kevés csípõs paprikát is szórtam bele.Addig sütöttem még a máj elkészült ez nem sok idõ mivel a máj hamar megpuhul. Hagytam hûlni majd összeturmixoltam és tálkába öntöttem.Már ekkor is kóstoltam de vártam vele a teljes kihûlésig nagyon finom!
Jó étvágyat!